Breng je product tot leven!

Strategie & Branding


Goede marketingprogramma's verhogen zowel de omzet als de winst. Samen met jou formuleren wij een strategie en geven daarbij dergelijke marketingprogramma's zorgvuldig vorm om de voor jouw aantrekkelijke klantensegmenten te bereiken, het gewenste imago te creëren en het merk te versterken.

Merkarchitectuur

Voor klanten met meerdere diensten, producten of doelgroepen is merkarchitectuur (brand architecture) aan te bevelen. Merkarchitectuur helpt bij bepalen van de positionering van je hoofdmerk en submerken.

Hierbij zijn niet alleen de logo's die op uw product verschijnen van belang. De merken moeten goed op elkaar afgestemd zijn: bij elkaar passen of als apart merk opereren

Merk

Wat ooit in een ver verleden alleen functioneerde als logo om het ene merk van het andere te onderscheiden, maakt in 2018 het verschil.

Merken zijn tegenwoordig diepgeworteld in de overtuigingen van de consument: keuzes die de consument maakt worden beïnvloed door hun overtuigingen over een merk en dit is terug te zien in hun koopgedrag. Bij het neerzetten van een sterk merk gaat het niet alleen meer om het verkopen van producten en diensten, maar ook om de relevantie voor de consument, en ze betrekken bij jouw product op een manier die hen aanspreekt.

Logo Ontwerpen

Een logo is niet alleen kenmerkend voor je bedrijf, maar communiceert ook de boodschap die je als organisatie wil overbrengen naar je klanten en andere stakeholders. Wij zijn gespecialiseerd in creëren van unieke logo’s die de essentie van uw bedrijf overbrengen naar het publiek.

Merktaal

Merktaal, brand language of verbal branding is de manier waarop een merk zich met taal onderscheid van een ander merk. Door visuele rijke taal te gebruiken kan een merk direct en subliem de waarden van een bedrijf communiceren en de associatie die de klant met het bedrijf of product heeft, versterken.

Een sterke merknaam, gecombineerd met effectieve marketing en goed management, verzekert je van een uitstekende positie op de markt.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op

Telefoon

0031-852500920

Openingstijden

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 17:00