Veilig, up-to-date en altijd online

Hosting & Onderhoud


Het internet blijft zich ontwikkelen en technologieën, webontwerpen en jouw bedrijf zijn ook continu onderhevig aan verandering. Uiteraard moet jouw website ook mee ontwikkelen. Het is belangrijk om je website proactief te beheren en onderhouden. Daar helpen wij je graag mee. Onze hosting en onderhoudspakketten zorgen ervoor dat je website up-to-date en veilig blijft.

Cloud Hosting

Cloud hosting is een alternatief voor het hosten van websites op servers (dedicated of single servers) en kan worden beschouwd als een uitbreiding van het concept van geclusterde hosting, waarbij websites worden gehost op meerdere servers.

Dedicated Hosting

Een dedicated hostingserver of managed hosting-server is een vorm van internethosting waarbij de klant een server volledig afhuurt en deze niet met anderen deelt. Dit biedt voordelen en is flexibeler dan shared hosting, omdat organisaties volledige controle over hun eigen server hebben.

Linux Shared Hosting

Schaalbare infrastructuur, met een uptime garantie van 99,9%. Geavanceerd en optimaal e-mail en e-commerce hosten. Zelf te bedienen met bijbehorend control panel.

Windows Shared Hosting

Maak originele websites met ASP.NET, MSSQL, 2012. Je kunt volledig zelf aan de slag met het Plesk panel. Deze is eenvoudig in het gebruik: met één klik is bijna elke applicatie geïnstalleerd.

Bewaar je data veilig, manage je producten via onze hosting faciliteiten, altijd online en up-to-date.

Offerte

Neem contact met ons op

Telefoon

0031-852500920

Openingstijden

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 17:00