Met de juiste promotie en marketing je product in de markt zetten

Digitale Promotie en Marketing


Wij helpen u met al uw digitale marketing activiteiten: advertenties via digitale kanalen, zoekmachines, websites, social media, e-mail en mobiele applicaties. De term digitale marketing omvat een breed scala aan marketingactiviteiten; hieronder richten wij ons op de meest voorkomende varianten.

Social Media Marketing

Veel mensen voeren zoekopdrachten uit op social media. ‘Ontdekken’ behoort daarmee ook tot een onderdeel van social media en hierbij wordt via zoekactiviteiten vaak nieuwe inhoud gevonden. Social media is daarmee ook geschikt voor het creëren van koppelingen die op hun beurt weer belangrijk zijn voor SEO.

SEO

SEO of zoekmachineoptimalisatie kan gezien worden als een set best practices voor goede digitale marketing. Bij SEO hoort een goed geconstrueerde en gemakkelijk te gebruiken en te vinden website met waardevolle en interessante inhoud om je website hoog te laten scoren in de zoekresultaten.

E-mail Marketing

E-mail marketing is het verzenden van een commercieel e-mailbericht, naar een bepaalde doelgroep. Het kan bijvoorbeeld ingezet worden om nieuwe klanten te werven, de relatie met bestaande of oude klanten te verbeteren of reclame te maken.

Betaalde Promotiecampagnes

De slimste betaalde marketingcampagnes zijn pay-per-click of PPC-campagnes. Je biedt een advertentie aan in een gesponsorde koppeling op een zoekmachine, website, blog of in een e-mail. Als een bezoeker op de advertentie klikt, betaal je een kleine vergoeding.

Ons kantoor staat in Nederland, maar onze klanten vind je over de gehele wereld. Ongeacht locatie, neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Telefoon

0031-852500920

Openingstijden

Maandag – vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 17:00